Impartaseste cu Social Media

Impartaseste cu Social Media

Administrația Cimitirelor Călărași - Campanie de informare

27.09.2021 postat

Administrația Cimitirelor Călărași, prin șef serviciu Bălăngea Daniel a demarat o campanie de informare pentru colectarea selectivă a deșeurilor din perimetrul celor 6 cimitire aflate în administrare.


Campania se adresează tuturor cetățenilor care tranzitează zona cimitirelor pentru a menține un climat de ordine, dar mai ales de curățenie. Și pentru că schimbarea mentalității trebuie încurajată, șeful serviciului Administrației cimitirelor, Daniel Bălăngea, împreună cu salariații au inscripționat pubelele cu afișe de colectare selective. Pubelele sunt la îndemâna cetățenilor și pot fi folosite selectiv pentru diversele deșeuri rezultate. Cartoanele, hîrtiile, sticlele, candelele rezultate pot fi depuse selectiv, pe categorii. 


Cetățenii sunt încurajați astfel să arunce gunoiul rezultat din îngrijirea locurilor de veci pe categorii, conform pubelelor. Responsabilizarea trebuie să fie făcută în timp, pentru că deținătorii sunt sensibili la aceste aspecte, ne spune Daniel Bălăngea, șeful serviciului Administrației cimitirelor din Călărași.


Se așteaptă ca astfel cetățenii să aibă în vedere că și ei pot contribui la o bună îngrijire a locației și astfel să se păstreze curățenia și respectul pentru o astfel de locație.


Pe această cale directorul Administrației Cimitirelor Călărași mulțumește cetățenilor care contribuie prin această metodă de selectare pentru păstrarea curățeniei și dau dovadă de spirit cetățenesc.