Impartaseste cu Social Media

Impartaseste cu Social Media

Bogdan Mihai, managerul cu acte al Spitalului Județean de Urgență Dr. Pompei Samarian Călărași dă dovadă de transparență totală

30.06.2021 postat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bogdan Mihai, managerul oficial al Spitalului Spitalul Judetean de Urgenta Dr.Pompei Samarian Calarasi a susținut la finele lunii iunie 2021, o conferință de presă la sediul spitalului, după ce a câștigat postul prin concurs. Noul manager și-a prezentat proiectele de viitor, însă a pus accent pe tematica schimbării mentalității angajaților spitalului județean de la simplul pontaj, care a deranjat, până la mentalitatea față de pacient, omul obișnuit care apelează la serviciile spitalului județean. În perioada de interimat, Bogdan Mihai a tras foarte tare pe atragerea de medici . Chiar are în proiect înființarea unui centru de excelență în cardiologie la Călărași, care să aducă mari servicii pe această ramură călărășenilor.

În data de 24 iunie a.c., managerul Bogdan Mihai, a cerut în plenul Consiliului Județean Călărași și a obținut aprobarea pentru modificarea structurii din Spitalul Judetean de Urgenta Dr.Pompei Samarian Calarasi, pentru înființarea unor cabinete/compartimente/laboratoare care să poată asigura servicii medicale atât de mult cerute gastroenterologie, endocrinologie, endoscopie.

Managerul Bodan Mihai a fost transparent la solicitarea presei locale de a prezenta meniul servit pacienților în ziua respectivă, motiv pentru care s-a prezentat în termen de nici 30 minute meniul pe unul din birourile din sală, un meniu încadrat în limita alocării per pacient a sumelor decontate de CAS.

Radu Emanuel