Impartaseste cu Social Media

Impartaseste cu Social Media

Codrin Ștefănescu îl susține pe Iulică Iacomi -noul șef al PSD Călărași

15.12.2018 postat

Noul Birou Permanent al PSD Călărași numără nu mai puțin de 4 parlamentari -senator Roxana Natalia Pațurcă, deputat Nicolicea Eugen, deputat Vrăjitoru Sorin și ...deputat Cristian Sefer.

Cu mână de fier, radicalul Codrin Ștefănescu a criticat dur pe fostul șef PSD Călărași, Pandea Ciprian, care a mușcat mîna care l-a hrănit (Liviu Dragnea) și a făcut alegeri fără agrementul centrului, invalidate.

Iulian Iacomi , noul șef al PSD Călărași este agreat de centru și Liviu Dragnea va participa la alegerile din Organizația Județeană, a garantat Codrin Ștefănescu, unul din oamenii de încredere ai lui Dragnea. Așteptăm să vedem cum se va comporta politic Iacomi în raport cu adversarul PNL, care conduce și acum județul.

Codrin Ștefănescu a anunțat și noua politică la PSD Călărași, a ușilor deschise, a revalorificării vechilor membri. Fostul șef PSD, Doru Ioan Tărăcilă a fost prezent în noua echipă. Se vrea dublarea numărului de membri al PSD Călărași. Nu a fost observat pe timpul conferinței de presă George Chiriță, precum și alți membri de vază ai fostei echipe.

Directori de deconcentrate, șefi, inspectori vor fi reevaluați pînă la 15 ianuarie 2019 și se pare că vor fi surprize 

De neînțeles cum PSD nu își revendică posturi de directori în deconcetrate. Tot felul de cărători de mapă ai șefului de partid, soți de neveste cu BEC-ul mare din vechiul regim stau agățați  cu dinții de scaune în loc să facă pas în spate. Hal de examen, de executiv, să dai examen singur pe post, cu partidul vechi în spate, să bifezi la a 3-a mână examenul și să nu pici de prost. Se pare că PSD a jucat pînă acum pe ,,mână tristă” și la mâna PNL.