Impartaseste cu Social Media

Impartaseste cu Social Media

Dunărea Călărași vrea înapoi în Divizia A

1.07.2019 postat


Determinarea cu care se bate staff-ul Consiliului Județean Călărași să readucă Dunărea Călărași în Divizia A este demnă de remarcat.
Într-o conferință de presă susținută pe 1 iulie 2019, la sediul Consiliului Județean, Președintele VASILE ILIUȚĂ, a arătat determinare maximă pentru a readuce Dunărea în barca învingătorilor din divizia A.
Cristian Dumitru Pustai a fost prezentat oficial ca noul antrenor al Dunării, însoțit de Eugen Pârvulescu ca președinte executiv.
Brișan Florentin l-a catalogat pe noul antrenor al Dunării ca un exemplu de profesionalism și și-a exprimat încrederea că se poate promova.
Pustai vine de la Gaz Metan, după 7 ani de continuitate și are contract pe 2 ani la Dunărea Călărași.
În schimb, Eugen Pârvulescu a semnat pe 3 ani și dorește înființarea unei Academii de Fotbal la Călărași.
Președintele CJC, Vasile Iliuță a declarat că va susține acest proiect cu Academia de Fotbal. La Grupul Școlar Auto există o clasă de sport. Vasile Iliuță vrea să susțină o clasă de sport.
Eduard Grama , membru în Consiliul Director al Dunării a declarat că s-a făcut plângere la Comisia de Disciplină a FRF, după Cluj, pentru o influență neconformă a lui Gigi Becali, urmînd să se meargă și la TAS. Se joacă cu toate armele ca Dunărea să revină în prima ligă.