Impartaseste cu Social Media

Impartaseste cu Social Media

LANSARE DE CARTE - NOAPTEA BIBLIOTECILOR 2020 -Biblioteca Județeană ''Alexandru Odobescu'' din Călărași

22.09.2020 postat

INVITAȚIE

 

vă invită să participați la un eveniment cultural inițiat la nivel național de Asociația Națională a Bibliotecilor Publice din România (ANBPR), NOAPTEA BIBLIOTECILOR 2020, organizat și susținute la nivelul judetean cu sprijinul Consiliului Județean Călărași, sub motto-ul ”Pe timp de noapte protejată -te citind! ”.

Călărășenii sunt invitați să participe la o multitudine de activități
organizate în sediul central al BJCL, prin care instituția noastră dorește să promoveze CARTEA, LECTURA ȘI SCRISUL, ca mijloace autentice de susținere a creativității și inovației. În condiții actualei epidemii, încercăm să redescoperim, dincolo de limită impuse, noi dimensiuni ale cunoașterii umane și interacțiunilor socio-culturale.
În programul Nocturnei (18.00 -24.00):
* Ateliere de citit * Cluburi de lectură * Expoziții de pictură și artă caligrafică * Prezentări de carte * Vizite ghidate * Teatru forum * Ora de film * Muzică ambientală * Dezbateri libere * Servicii specifice bibliotecii * Noutăți editoriale și alte surprize. La evenimentul anual sunt așteptați utilizatorii ai bibliotecii,
profesori, jurnaliști, scriitori și toți cei interesați, în limita locurilor disponibile și cu respectarea măsurilor de prevenire a pandemiei actuale.
Pentru detalii suplimentare:
Simona Calciu,
Șef serviciu animație culturală BJCL
E-mail: bjc.alexandruodobescu@yahoo.com
Tel: 0242/316757