Impartaseste cu Social Media

Impartaseste cu Social Media

Munca la negru sancționată de ITM Călărași cu 400 de milioane de lei vechi

27.05.2020 postat

 
În data de 18 septembrie - 22.05.2020, ITM Cãlãrași a efectuat un controal în urmãtoarele domenii de activitate: construcții, transporturi, întreținere și reparații automobilistice, comerț cu produse farmaceutice, comerț cu amanuntul pentru mobil, activități ale cluburilor sportive, depozitare, lucrări forj și sondaj pentru construcții, lucrări de construcții pentru proiectarea utilităților pentru fluide, tăiere și ridicare lemnului, alte domenii de activitate.
 
Rezultatul controalelor:
Inspectorii de muncã din compartimentul relațiilor de muncã - au verificat 27 de angajatori, 3 au încredințat și s-au aplicat amenzi în valoare de 41500 de lei, din care îngrijesc 40000 de lei pentru activitatea nedeclarată. Au fost dispuse 11 măsuri cu termene precise de rezolvare.
 
- inspectorii de muncã din compartimentul de securitate și de securitate în muncã - au efectuat 30 de controale, 27 de angajatori și încurajarea sancționãrilor și au aplicat 67 de avertismente. Pentru remedierea deficiențelor s-au aplicat 67 de maseuri cu termen precis de rezolvare.
 
 
 
 
Inspector Șef,
STAN IONEL