Impartaseste cu Social Media

Impartaseste cu Social Media

”PERSONALITĂȚI EXEMPLARE: COPILĂRIA, ADOLESCENȚA, TINEREȚEA” al autorului local Victor V. Cutuș-Mureșan

22.09.2020 postat

INVITAȚIE

LANSARE DE CARTE

Biblioteca Județeană ''Alexandru Odobescu'' din Călărași

 

vă invită să participați la un eveniment cultural organizat cu sprijinul Consiliului Județean Călărași, prilejuit de apariția volumului, personalitate marcantă a învățământului călărășean, profesor de limba și literatura română al C.N.B.S., fost inspector școlar, Cetățean de Onoare al municipiului Călărași și autor a peste 20 de opere și nenumărate articole și studii de publicistică.

Începând cu ora 16.30, în data de 28 septembrie 2020,
în Sala Perspective a Bibliotecii Județene ”Alexandru Odobescu ”, Călărași, vom fi onorați să îi avem în mijlocul nostru pe autorul volumului, care ne va încânta cu ultimul său produs editorial despre viața unor mari personalități din literatura română, bazată pe o minuțioasă documentare. Cartea reprezintă o resursă educativă formativă și informativă indispensabilă elevilor, profesorilor și cititorilor pasionați de biografii.
Sunt așteptați la eveniment utilizatori ai bibliotecii, profesori, jurnaliști, elevi, studenți, scriitori și toți cei interesați, în limita locurilor disponibile și cu respectarea măsurilor de prevenire a pandemiei actuale.
Pentru detalii suplimentare:
Simona Calciu,
Șef serviciu animație culturală BJCL
E-mail: bjc.alexandruodobescu@yahoo.com
Tel: 0242/316757