Impartaseste cu Social Media

Impartaseste cu Social Media

PSD consolidează proprietatea națională a terenurilor agricole

5.06.2020 postat

PSD hotărăște să fie prioritar și să consolideze proprietățile în ceea ce privește privința terenurilor agricole și alte părți extravilane, pentru a vedea o necesitate pentru a permite agricultura românești.

Conform statisticilor, la nivel național în valori valorice de 800 de persoane în străinătate sau în zonă fizică de îngrijire în străinătate și sănătate în proprietățile terenurilor agricole românești. Cu tot ce trebuie să ne îngrijim avem pentru agriculturi, indiferent de naționalitatea lor, îngrijirea și contribuția la exploatarea agriculturii românești, considerăm că este posibil să se ajungă într-un moment în îngrijire să putem punem în plan primul intereselor agricole.

Suntem exportatori de cereale din UE, după Franța, iar locul în îngrijire nu avem acces, dar nu sunt obligatorii să păstrăm acest lucru care să fie îngrijit de țară și să facem să fim cunoscuți drept ”grânarul european”.

Cu riscul de a fi din nou acuzați pentru că sunt stabiliți în mod european sau în îngrijire Europei pot vedea în fața familiilor de popoare, sunt protejate și trebuie să dezvolte agricultură națională în condiții de îngrijire în țările europene, fără să poată angaja România. al UE. PSD a ales să pună pe primul loc interesele agricole agricole, cu respectarea strictă a legislației europene.

Astfel, este posibil ca acest PSD să fie prezentat în Camera Deputaților, pentru decizie, pentru adoptarea proiectului de îngrijire a unui mod de reglementare a legislației ( legea 17/2014) . Este o schimbare de îngrijire care poate avea un impact semnificativ și în ceea ce privește în privința statului nostru, un județ în îngrijirea agriculturii este unul dintre domeniile de îngrijire a contribuției la planificarea economiei locale.

Prin modificări aduse legii se clarifică sau o serie de aspecte. În primul rând, este stabilă ordinea de preemțiune pentru utilizarea terenurilor agricole . Străinii vor putea cumpăra terenuri doar după încetarea copiilor proprietarilor, membrilor familiei, celorlalți agricultori români, etc.

Legea, în noua lor deschisă , consacră firesc în coproprietarilor, rudelor de gradul întâi, atât de necesare, de rudelor și de afiliere, de o primă îngrijire să poată cumpăra terenuri agricoleextravilane disponibile la vânzare.

Dacă aveți titlu dreptului de preemțiune refuză, au , în ordine, să acorde prioritate la cumpărarepersoanele fizice de îngrijire:

au domiciliul / reședința pe teritoriul național pe parcursul perioadei mici5 ani, anterior oferirea de vânzare;

desfășoară activități agricole pe teritoriul național de cel puțin 5 ani, date anterioare oferite de vânzare;

Sunt Inregistrat e de cu autoritățile Române de Fiscale minim 5 ani

Anumite versiuni ulterioare de vânzare a terenurilor agricole situate înextravilan .

 

Mai multe, sunt înființate în Registru Special Unic pentru tranzacții .

 

Pentru a răspunde oarecare îngrijorări ale celorlalte alte îngrijiri văzute în lege pot fi împărțite în afara zonei în România, trebuie să se acorde mențiuni pentru o zonă agricolă în ceea ce privește alte părți sunt permise și pozitive în continuare. Totuși, va fi nevoie de loc loc după ce se va pune în vigoare ordinea de preemțiune în caz de lege. În acest fel, românii vor putea proteja, împliniți înaintea străinilor, a pământului românesc.

 

Consultați CĂ Modificări aduse legislații existente, Consolidă proprietăți EAZA atea Națională agricolă Asupra terenurilor . Totuși, sunt încurajați șisusținuți să fie tinerii sunt fermieri, mai ales sunt îngrijiți să se inițieze și poată folosi în continuare sau să se exploateze .

În plus, legea constituie un sistem important de îngrijire contribuie la dezvoltarea durabilă a agriculturii românești.

 

Suntem români, înainte de a fi europeni! Avem grijă de români, înainte de orice!

 

Președintele PSD Călărași

Iulian Iacomi