Impartaseste cu Social Media

Impartaseste cu Social Media

Ritm 7 la 1 - Vasile Iliuţă şi-a anunţat intenţia de a candida pentru încă un mandat de preşedinte la Consiliul Judeţean Călăraşi, dar nu refuză, dacă partidul îi impune şi o candidatură la Primăria Călăraşi, cu rocada cu Daniel Drăgulin la Consiliul Jude

9.01.2020 postat

 

Joi, 9 ianuarie 2019, Vasile Iliuţă, preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi şi-a anunţat intenţia de a candida la încă un mandat de preşedinte la această instituţie, la care a obţinut şi performanţe, dar şi o bună notorietate.

Vasile Iliuţă a susţinut o conferinţă de presă în care a făcut o scurtă trecere în revistă a realizărilor sale la conducerea Consiliului Judeţean Călăraşi.

Amintim că s-a mers pe direcţii de dezvoltare a judeţului pe un ritm accelerat faţă de vechea conducere. Un bun exemplu sunt Drumurile Judeţene, unde cu instituţia din subordine, bine capitalizată, a ajuns la un ritm de lucru de la 4-5 km de drumuri pe an, la 35 km drumuri reabilitate pe an. Un ritm de 7 ori mai mare.

Spitalul Judeţean Călăraşi la care s-au investit 1 milion Euro de la Consiliul Judeţean cunoaşte la fel un ritm de investiţii ridicat. La Spitalul Judeţean se vrea o aripă nouă prin Compania Naţională de Investiţii, iar la spitalul Săpunari se va intra cu investiţii serioase aflate în licitaţie.

Un RMN la care s-a semnat contractul, precum şi un Computer Tomograf nou.

Prefectura, emblema acestui judeţ şi municipiu, va fi reabilitată prin fonduri de la Consiliul Judeţean. Lucrările la Prefectură sunt în licitaţie, iar pentru lucrările de arhitectură, a fost găsită o firmă eligibilă, recunoscută care poate face acest tip de lucrări.

DJ 402 - Curcani - Belciugatele- Măriuţa,

DJ 403 -licitat cu contract semnat,

DJ 201B -Ulmeni-Lehliu sat (la care se caută fonduri),

se numără printre priorităţile reale ale Consiliului Judeţean condus de Vasile Iliuţă.

 

Candidatura se va decide de partid în urma unui sondaj de opinie, iar acolo unde partidul îl va trimite, inclusiv la Primăria Călăraşi, Vasile Iliuţă nu va putea refuza dorinţa partidului, dar mai ales rezultatele sondajului. Există şi această variantă ca să facă rocada cu Daniel Drăgulin la Consiliul Judeţean şi Vasile Iliuţă la Primăria Călăraşi.

 (foto-Fb CJC Calarasi)