Impartaseste cu Social Media

Impartaseste cu Social Media

Senatorul Nicușor Cionoiu - Nepăsarea și dezechilibrul din economie plus măsurile sălbatice de liberalizare ale guvernărilor PNL au determinat creșterea galopantă a prețurilor

12.08.2021 postat
Nepăsarea și dezechilibrul din economie plus măsurile sălbatice de liberalizare ale guvernărilor PNL au determinat creșterea galopantă a prețurilor! Puterea de cumpărare a oamenilor a scăzut dramatic din cauza scumpirilor și a inflației în creștere continua, în condițiile în care veniturile lor au rămas pe loc.
- Banca Națională a României a confirmat, în raportul făcut public, o creștere a inflației cu 92,3% în primele 7 luni ale anului: de la 2,6 la 5%! Inflația va crește cu 115% până la final de an și va ajunge la 5,6%! Asta înseamnă că în decembrie, fiecare român va fi și mai sărac cu 320 de lei! Și, tot în decembrie, fiecare român va fi mai dator cu 3.000 de euro din cauza împrumuturilor făcute de Guvern în numele și pe seama românilor!
-Majorarea prețului la carburant și a altor materii prime din ultimele 7 luni a afectat simțitor toți cetățenii. Deși Guvernul susține că totul este în regulă, în fiecare lună, consumatorul este cel care plătește factura!
- Prețul carburantului la pompă a început să crească simțitor, iar un litru de benzină sau motorină standard a ajuns foarte aproape de pragul de 6 lei. Cotația barilului de petrol a crescut cu 58%, se află la maximul ultimilor trei ani de zile.
Pe viitor ne așteptăm la noi scumpiri ale carburanţilor!