Impartaseste cu Social Media

Impartaseste cu Social Media

Societatea Drumuri si Poduri S.A Călărași angajează inginer constructor drumuri și poduri și tehnician drumuri și poduri

23.09.2021 postat

Societatea Drumuri si Poduri S.A cu sediul in Calarasi, Prelungirea Dobrogei, nr. 16, judetul Calarasi recruteaza in vederea angajarii personal pentru urmatoarele 2 posturi vacante:

 
1. Inginer constructor drumuri si poduri-absolvent al Facultatii Cai Ferate, Drumuri si Poduri, experienta de minim 5 ani in executarea lucrarilor de drumuri, cunoasterea legislatiei specifica in domeniul constructiilor, permis conducere categoria B pentru deplasarile pe santierele de care este responsabil.
 
2. Tehnician drumuri si poduri - studii medii si certificat de calificare profesionala in domeniul drumuri si poduri, experienta de minim 3 ani in executarea lucrarilor de drumuri, permis conducere categoria B.
 
Dosarul de inscriere va contine:
 
Cerere de inscriere;
 
-Curriculum Vitae;
 
-Copia actului de identitate;
 
Copie certificat de casatorie (daca este cazul);
 
-Copia diplomei de licenta/diplomei de bacalaureat/ certificat calificare profesionala;
 
-Copii ale documentelor care dovedesc experienta profesionala (obligatoriu extras REVISAL si copie carnet munca, adeverinta eliberata de angajator);
 
-Adeverinta medicala
 
Dosarele vor fi depuse la sediul societatii din Calarasi, Prelungirea Dobrogei, nr. 16 sau pe adresa de e-mail drumuri.calarasi@yahoo.com.
 
Relatii suplimentare se vor solicita la sediul societatii sau la nr. de telefon: 0752/117 573.
 
Director General,
Enciu Eugen Marian